Nu am reușit niciodată să stau pe loc.

După fiecare obiectiv pe care l-am îndeplinit, mereu am privit spre înainte.

Din momentul în care am câștigat Campionatul MotoRC, am știut că îmi mai doresc un singur lucru de la parcursul meu sportiv - Să revin acolo unde eram înainte de accidentul fratelui meu, la nivelul mondial al motociclismului. 

Imediat după terminarea campionatului 2019, am plecat în Franța la antrenorul meu și am mers la teste pe trei circuite (Cartagena, Jerez și Le Mans). Acolo am obținut niște timpi extrem de competitivi, poate cel mai înalt ritm din cariera mea, semn că mă aflam într-o formă sportivă deosebită.

Împreună cu echipa franceză care mi-a pus la dispoziție motocicleta pentru teste, am hotărât planul pentru sezonul 2020 - Participarea în Campionatul Francez de Superbike și integrarea într-o echipă din Campionatul Mondial de Anduranță EWC, în special pentru cursa de 24h de la Le Mans. Pandemia a întârziat acest plan, însă pot să spun cu bucurie că în 2023 voi participa în integralitate la campionatul FSBK.

Participarea la FSBK reprezintă o pregătire și o integrare în motociclismul de înaltă performanță, oferind perspectiva aplicării la un loc competitiv într-o echipă de Campionat Mondial de Anduranță (transmis integral pe canalul tv Eurosport).

Mulțumesc susținătorilor și sponsorilor prin care am reușit să achiziționăm motocicleta necesară pentru pregătire și participarea la competiții.

Împreună vom reuși să ajungem din nou pe scena internațională a motorsportului.

Cum puteți deveni partener?

În cazul în care doriți mai multe detalii cu privire la ce înseamnă îndeplinirea obiectivului, vizibilitate, bugetul necesar sau prin ce alt mod putem colabora pentru dezvoltarea unei relații de tip win-win, vă invităm să ne contactați pe adresa de e-mail pentru a stabili o întâlnire și a discuta.

contact@wzdmoto.com

Follow us